Alla inlägg under mars 2008

Av Anonym - 18 mars 2008 18:55

Vikt: 56.4 <---------------- helvete


Trodde verkligen att jag hade gått ner i vikt, verkligen inte gått upp 0.2 Var hungrig när jag gick och la mig eftersom jag inte åt någon riktigt middag. Va hungrig när jag vaknade och kände mig ändå helt tom. Nä då har jag gått upp.. hur fan ska man egentligen göra för att gå ner i vikt? Det går inte längre. Om det fortsätter såhär kommer jag bara tappa motivationen att äta hyffsat lite och röra på mig när jag bara går upp. fuck it.


  • Frukost: 1 knäckebröd med ost 50 kalorier
  • Lunch: Coca cola zero 1 knäckebröd med ost 50 kalorier
  • Middag: Ärtor 50 kalorier, tonfisk 180 kalorier
  • Övrigt: En fucking jävla kaka 150 kalorier
  • Totalt: 480 kalorier
  • Annat: Spydde upp lite av maten på toaletten.

Jag är under 500 kalorier, men jag är ändå inte nöjd. Jag vet inte längre. Allt går bara piss och mitt humör når botten på ingenting och jag känner mig frukstansvärt äcklig och fet. Jag vill gå ner. Jag är sämst. Jag kommer inte klara det, Jag klarar aldrig något. Snart ger jag upp och dör fet och olycklig.

Av Anonym - 17 mars 2008 22:23

Idag har det varit en hyffsat bra dag kanske :/


Eller ja, jag började att väga mig 56.2 - 0.1 kg upp från igår, dumma dumma dumma.


Åt 1 dl vaniljyoghurt 55 kalorier till Frukost.

Till lunch va jag och mamma iväg och handlade lite blommor och hon ville givetvis fika. Det blev en coca cola light och en varm macka med pesto mozarella och parmaskinka. Kanske inte så nyttigt, gissar på att jag fick i mig 200 kalorier i den.

Middag: Sen blev det sent när vi varit i stallet och allt och pappa hade redan ätit och mamma gjorde nått med pasta och jag skulle laga egen mat. Men sa att jag inte va hungrig och tog ett äpple istället =) 65 kalorier.

Övrig så har jag druckit te med honung i 46 kalorier.


Alltså blir det totala kaloriintaget idag på  366 kalorier. nöjd för en gång skull. ( även om det kunde varit bättre )


Glad att jag stått emot allt onyttigt. Har inte tagit en tugga av nått "Gott", inte tagit på det, inte varit sugen, det går framåt, sakta men säkert. jag ska lyckas. Sen beror det på vad man tycker är onyttigt. Med det menar jag

  • Läsk
  • Godis
  • Chips
  • Popcorn
  • Ostbågar
  • Kex

Men vitt bröd är ju ochså onyttigt som jag fick i mig i lunchmackan.

Allting är relativt.

Av Anonym - 17 mars 2008 14:16

Perfekt var ordet !!

Av Anonym - 16 mars 2008 23:22

Dagen började bra, men slutade lite sämre.

Åt som sagt en smoothie med 100 kalorier. På kvällen blev det middag, fast nyttig. Mina föräldrar lagar alltid nyttig mat, med så mager kött och sånt som möjligt och allt. Blev wokade grönsaker med nått kött i teriaky sås. Kanske 150-200 kalorier

Efter det hade pappa lagat hallon och blåbärspaj. Mindre nyttigt och givetvis käkade jag som en gris och jag kunde inte stå emot. Jag är svag. Blev 20 minuter på toaletten för att få upp det. Jag måste verkligen skärpa mig.  

Av Anonym - 16 mars 2008 14:56

Väg dag igår.

56.1 jag misslyckades. Den skulle ju stå på 55. okej inte så långt ifrån, men jag misslyckades iallafall.


Matintag än så länge (14:57)

Hallon och blåbärs smoothie 100 kcal

Av Anonym - 14 mars 2008 22:06

Från och med imorgon ska jag skriva upp mitt dagliga matintag.

Jag kan inte lura mig själv längre.

Av Anonym - 14 mars 2008 21:08

Helt galet sjuk. Mina föräldrar skulle bort ikväll och så frågade de om jag ville ha nått typ godis. Jag säger nej, jag vill inte ha, och mamma blir skitsur och börja bråka om att de alltid ställer upp och jag gör aldrig nått tillbaka. Hon ger sig inte förräns jag säger, men köpt nått då.


Hon kommer tillbaka med naturgodis, en påse gifflar och en påse ostbågar. Hallå? Vill hon att jag ska bli fet som ett jävla svin och rulla fram eller? Jag vet inte.


De stack vid 7 nångång iallafall och ni kan ju gissa vad som hände. Svag för har ändå skött mig nu i veckan. Öppnar skafferiet och börjar hetsäta. Helt plötsligt är påsen med gifflar slut och jag inser att jag tryckt i mig ungefär 1080 kalorier. Springer till toan och spyr som ett svin. Tror jag fick upp allt.


Jaha, så tänkte jag vad ska jag göra nu. Dum i huvudet går jag ner och tar ostbågspåsen. Jag vill bli smal, vad håller jag på med. Kränger hela jävla påsen på kanske en kvart. Går till toan och tror jag spydde upp allt det med. fruktansvärt ont i halsen nu och det visar väll sig imorgon på väger om jag fick upp allt eller inget.


Det var väll allt jag hade och skriva och erkänna. Sjukt äckligt inlägg och jag är dum i huvudet. Hejdå!!!!!!

Av Anonym - 12 mars 2008 22:58

Idag har jag inte skött mig.

Fruskot: inget

Lunch: 3/4 grov baguette med tonfisk röra

Middag: inget


Övrigt: the, coca colea zero och alldeles för många torkade jordgubbar


Nu ahr jag blivit helt besatt av trokade jordgubbar, sjukligt gott, och sjukligt onyttigt. Och det blev alldeles för mycket baguette, bröd är inte bra, massa kalorier.

Ovido - Quiz & Flashcards