Alla inlägg den 1 mars 2008

Av Anonym - 1 mars 2008 21:32

Jag ska lyckas, inget ska få stoppa mig.

Imorgon blir det långpromenad med mamma, mega lång och försöka slippa så mycket mat som möjligt.

Om 2 veckor ska jag väga 55 igen. På ett sätt är jag sjuk ledsen att jag har ätit så sjuk mycket och gått upp allt jag kämpat emd att gå ner, men samtidigt känns det om en spark där bak att inte göra samma misstag igen och återgå till den ännu fetare kroppen än vad jag redan har.

Av Anonym - 1 mars 2008 13:24

Igår gick dagen bra och jag gick och la mig hungrig och kände mig inte alls så fet som jag brukar, nu ska jag klara det. Max 500 kalorier om dagen. Om det blir mindre är det bara bättre. Jag ska nå 50 kilo innan sommaren.


Vi va egentligen bortbjudna ikväll, min familj, men de ringde och sa att de kom något ivägen, så nu blir det enklare att äta mindre när jag är hemma. Kan skylla på att jag inte mår bra eftersom jag blivit förkyld.


Vet inte när jag tänker väga mig. Som sagt vågar jag inte, känner på mig att jag gått upp massor för jag hetsåt sen han jag inte går ner det innan klassresan där det blev en jäkla massa mat. Tror jag ska väga mig om en vecka på lördag morgon. Hoppas jag väger på 55 som jag lyckades med innan.

Ovido - Quiz & Flashcards