Alla inlägg under februari 2008

Av Anonym - 19 februari 2008 12:21

Dumma dumma hetsätning, jag bara fortsätter att gå upp i vikt. Nu blir det hårdträning och så lite mat som möjligt. Har läst massa andras bloggar att de fastar. Jag kan inte det utan att mina föräldrar märker nått. Hur gör man? Hur klarar ni det när ens föräldrar glor på en som hökar?


Jag vet inte, men jag få försöka.

Idag, klockan är bara 12, men ändå, Till frukost blev det 4 jordgubbar.

Ska gå en promenad med mamma och hunden, jag vet inte hur lång den är men cirka 8500 steg tar man. Sen stallet och rida och mocka och sen kanske ut och jogga med en kompis ikväll. Hoppas det blir av.

Middag måste jag äta eftersom  mina föräldrar är hemma. Jag få försöka att äta så lite som möjligt utan att de märker nått eller säga att jag inte mår bra.

Av Anonym - 18 februari 2008 20:43

Är det sant som jag hört att det är bra att äta kanel ? för att den tar fart på förbränningen?

Av Anonym - 18 februari 2008 20:36

Ny dag, nya tag.

Jag få inte deppa ihop efter min hetsätning igår. Det värsta va att jag kunde inte få upp något efteråt, det kom bara äcklig vätska, det fasta ville bara inte komma upp, så det blev att alla dessa sjkuligt många kalorier kom i min kropp och har satt sig som fett nu. Ja, jag har gått upp efter min hetsätning och jag känner mig FET.

Nu måste jag bara kämpa vidare. Jag måste ha mer kontroll och efetrsom jag inte kan spy upp allt längre måste jag äta mindre och träna bort allt jag fått i mig under dagarna. Det måste funka. Jag vill inte vara tjock som en gris längre. Jag vill vara smal, jag vill se ben.


Idag har jag fått i mig cirka 500 kalorier med lite avrundningar uppåt.

Ridningen och mockning - 500 kalorier

Stan gick jag 5000 steg och övrigt ca 5000 steg

Hoppat 1000 hopp

och 150 sit ups


Så idag måste jag ha förbrukat allt jag fått i mig och idag blir det inget mer.

Av Anonym - 17 februari 2008 19:09

jag är nog världens mest misslyckade unge. Inte ens en helg kan jag hålla mig till frukt. Fruktdieten gick åt skogen alltså, jävla skit och inte nog med det har jag krängt som en jävla gris. Jag kommer bli världens fetaste människa.

Vill inte ens väga mig och se hur mycket jag väger, bläääää vad jag kommer gå upp. Jag vill inte, jag måste kämpa, skit varför ska det vara så sjukt svårt?


jag vill bli smal, jag känner mig bara så äckligt fet. Fett överallt. Hela kroppen täckt med fett. Riktigt vidrigt.


Ge mig en kropp som hennes.

...

Av Anonym - 16 februari 2008 12:45

FET FUL OCH ÄCKLIG !!!!!

Av Anonym - 15 februari 2008 13:19

Vikt idag: 56.3

BMI: 18.8


Jag borde verkligen börja röra på mig mer så jag få bort lite extra. Räknar ungeför att jag förbränner 500 kalorier i stallet, med ridningen och mockningen och allt sånt. Så jag får absolut inte äta mer än 500 kalorier om dagen. Men det går bra, 500 kalorier är ju ganska mycket.

Samtidigt kan jag inte äta förlite iheller då skulle jag aldrig orka åka till stallet och då kommer mina föräldrar märka något.

I helgen har jag iaf bestämt mig för att bara äta frukt och dricka vatten för att rensa ut kroppen på allt skit man får i sig. Detta går de med på iaf för det är ju bra?

:D

Av Anonym - 13 februari 2008 11:06

Haha jag kan inte fatta det riktigt.


Vikt idag: 56.5

BMI: 18.9


Vilket innebär att mitt BMI nu är nere på 18 :).. och det känns så bra att jag vet inte avd jag ska ta vägen. Okej, jag är inte nere på min målvikt än, men det känns som jag är på rätt väg iallafall. Till sommaren hoppas jag att jag är där, om inte tidigare.

Av Anonym - 11 februari 2008 15:31

Vikt idag: 56.9

BMI: 19


Idag, en ny dag igen. Magen väller ut, jag hatar det. När studiebidraget kommer nästa gång, i februari ska jag köpa nya jenas, givetvis ska jag komma i en storlek mindre minst. Mitt lilla mål tills dess, vet inte riktigt hur mycket jag måste gå ner, men men vi få väll se. Jag måste klara det. Vme vill vara tjock hela livet liksom? nej tack! inte jag iallafall

Ovido - Quiz & Flashcards